0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Το καλάθι σας είναι άδειο!

Φίλτρα

Κατηγορίες
  •  ↓↑
    •   L  ↓↑
      •     L 
      •     L 
      •     L 
      •     L 
      •     L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
Παραγωγοί
Τιμή
Reset

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ ΕΡΥΘΡΟ 750ml

ΚΩΔ. ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 4195
Sales price 8,50 €
Σύνθετο διαυγές ερυθρό χρώμα, πλούσιες και ελκυστικές ανταύγειες.Ιδιαίτερο μπουκέτο όπου τα αρωματικά χαρακτηριστικά του δένονται ισορροπημένα με άρωμα δρυός. Απαλή γεμάτη αίσθηση στο στόμα με πλούσια αρωματικά χαρακτηριστικά.
Συνοδεύεται με κρέατα μαγειρευτά, μακαρονάδες με κόκκινες σάλτσες και αλλαντικά.
Availability: Άμεσα Διαθέσιμο
Πληροφορίες

Ποσότητα / Συσκευασία

750ML

Ιδιόκτητοι και μακροχρόνια συνεργαζόμενοι αμπελώνες για το Cabernet Sauvignon, ο τρόπος καλλιέργειας των οποίων καθορίζεται από γεωπόνο της εταιρείας ενώ υπάρχει και αυστηρός έλεγχος του φορτίου έτσι ώστε να μην ξεπερνάει τα 900 κιλά ανά στρέμμα.

Επιλεγμένοι αμπελώνες στην κοινότητα Ασπροκάμπου ορεινής Κορινθίας, φυτεμένοι με Αγιωργίτικο με μέτρια στρεμματική απόδοση που δεν ξεπερνάει τα 900 κιλά .
Ξεχωριστή οινοποίηση των δύο ποικιλιών με προζυμωτική εκχύλιση για τρεις έως πέντε ημέρες. Το γλεύκος ζυμώνει σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 30οC ενώ η εκχύλιση συνεχίζεται και μεταζυμωτικά. Στη μηλογαλακτική ζύμωση δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα και πραγματοποιείται κατά την παραμονή του νέου οίνου πάνω στις λάσπες του.  Στη συνέχεια ο νέος οίνος μεταφέρεται σε βαρέλια από γαλλική και αμερικάνικη δρυ όπου και παραμένει για ωρίμαση περίπου δώδεκα μήνες.  Μετά την εμφιάλωση ο οίνος παραμένει και έξι μήνες στη φιάλη πριν διατεθεί στην αγορά.

logo

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 24 65 788-922 & Tηλ. 211 11 83 628

  • Χαριλάου Τρικούπη 53, Αχαρναί
  • ΤΗΛ.  210 24 65 788 - 211 11 83 628
  • MAIL. info@e-pota.gr

Layout Type

Presets Color