0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Το καλάθι σας είναι άδειο!

Φίλτρα

Κατηγορίες
Παραγωγοί
Τιμή
Reset

LAGAVULIN 8 ΕΤΩΝ 700ml

Sales price 69,00 €
Διατηρώντας τα γευστικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Lagavulin αγαπητό στους καταναλωτές, το Lagavulin 8 ετων διαθέτει ακόμη πιο έντονη παλέτα γεύσεων: γλυκό, ζεστό, με ακόμη πιο έντονη γεύση καπνού. Καθαρή, μακρά, καπνιστή επίγευση. Πρόκειται για μια εξευγενισμένη και εκλεκτή έκδοση του Lagavulin, με τα χαρακτηριστικά καπνιστά αρώματα και την εξαιρετική γεύση.
Availability: Άμεσα Διαθέσιμο
Πληροφορίες

Παραγωγός

Περιεκτικότητα Αλκοόλ

48%

Ποσότητα / Συσκευασία

700ML

 Νησί Islay. To νησί Islay, στη δυτική Σκωτία, είναι πλούσιο σε παραγωγή malt whiskies, με επτά ενεργά αποστακτήρια που παράγουν μερικά από τα πιο ιδιαίτερα, μεγαλειώδη, πλούσια και ώριμα malts. Το Lagavulin είναι ένα malt που ξεχωρίζει για τη ζεστή γεύση καπνού, θαλάσσιας αύρας και αποξηραμένων φρούτων. Έχει μακριά, μεγαλειώδη επίγευση. Από τα πρώτα single malt παγκοσμίως, που εμφιαλώθηκαν.

 

Το 1886 ένας παγκοσμίου φήμης συγγραφέας και ιστορικός, ο Alfred Barnard, επισκέφτηκε το αποστακτήριο του Lagavulin, και αμέσως το λάτρεψε. Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, δοκίμασε και ένα Lagavulin 8 ετών, χαρακτηρίζοντάς το εξαιρετικό.

Σήμερα, γιορτάζοντας τα 200 χρόνια του Lagavulin και ως φόρο τιμής στον Alfred Barnard, το Lagavulin επαναδημιουργεί την αγαπημένη συνταγή, ως Limited edition, με περιορισμένη κυκλοφορία μόνο για ένα έτος.

 

 

logo

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 24 65 788

  • Χαριλάου Τρικούπη 53, Αχαρναί
  • ΤΗΛ.  210 24 65 788
  • MAIL. info@e-pota.gr

Layout Type

Presets Color