Λαμβάνει χώρα περί τα τέλη Σεπτεμβρίου για το Chardonnay και στα μέσα του Οκτώβρη για το Ροδίτη.
Ξεχωριστή οινοποίηση των δύο ποικιλιών που ακολουθεί ελαφρά πίεση μέχρι 0,8 bar και στη συνέχεια αυστηρή απολάσπωση με τη βοήθεια ψύξης.
Τη ζύμωση πραγματοποιεί επιλεγμένο στέλεχος μύκητα που είναι υπεύθυνο για την υψηλή παραγωγή δευτερογενών αρωμάτων, ενώ η θερμοκρασία της ζύμωσης ποτέ δεν ξεπερνά τους 16οC. Στην συνέχεια ακολουθεί ωρίμανση του νέου οίνου πάνω στις οινολάσπες του. Μετά την πρώτη απολάσπωση οι δύο οίνοι αναμιγνύονται.
Χρώμα ελαφρύ χρυσοκίτρινο, αρώματα φρούτων και λουλουδιών με γεύση αρμονική ισορροπημένη και ικανοποιητική επίγευση.
Ποικιλίες:Ροδίτης, Chardonnay(Ροδίτης από την Πελοπόννησο, Chardonnay από την Μακεδονία).