0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Το καλάθι σας είναι άδειο!

Φίλτρα

Κατηγορίες
  •  ↓↑
    •   L  ↓↑
      •     L 
      •     L 
      •     L 
      •     L 
      •     L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
  •  ↓↑
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
    •   L 
Παραγωγοί
Τιμή
Reset

ΣΑΜΟΣ NECTAR 750ml

ΚΩΔ. ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 4310
Sales price 12,50 €
Χρώμα χρυσαφί με καστανές ανταύγειες.Άρωμα έντονο με πλήθος μπουκέτου λουλουδιών, μπαχαρικών, ξηρών φρούτων, καρπών και μελιού.Η γεύση του βελούδινη με μακρά διάρκεια.
Πληροφορίες

Περιεκτικότητα Αλκοόλ

14%

Ποσότητα / Συσκευασία

750ML

Το SAMOS NECTAR  είναι ένα επιλεγμένο προϊόν που δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες του Μοσχάτου της Σάμου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο πλήθος βραβείων σε διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς.
Σερβίρεται κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 16Ο  – 18Ο   C.

Ποικιλία :  100 % Μοσχάτο άσπρο μικρής ρόγας
Έδαφος : Ημιορεινά στραγγιστικά και όχι πολύ εύφορα εδάφη. Αμπελώνες σε μικρές πεζούλες.Τρυγητός : Γίνεται όταν τα σταφύλια έχουν ωριμάσει αρκετά (baume μεγαλύτερο του 14).Η μεταφορά γίνεται με καφάσια στο οινοποιείο. Ακολούθως τα σταφύλια λιάζονται για μια εβδομάδα περίπου. Aυτό έχει σαν αποτέλσμα την μεγάλη αύξηση του βαθμού γλυκύτητας λόγω της  αφυδάτωσης (baume μεγαλύτερο του 21Ο ).
Γλευκοποίηση : Γίνεται με πνευματικά πιεστήρια wilmes.   Στο γλεύκος γίνεται απολάσπωση με φυγοκέντρηση.
Ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με καλλιεργημένες ζύμες και σε θερμοκρασία περίπου 17Ο C.Διάρκεια ζύμωσης περίπου  3 εβδομάδες. Μόλις ο βαθμός baume φθάσει τους 6Ο  – 7Ο   και ο αλκοολικός τους  14Ο  – 15Ο  η ζύμωση σταματάει μόνη της και ακολουθεί απολάσπωση και διαύγαση.
Σταθεροποίηση : Μετά την πλήρη διαύγαση ο οίνος μεταφέρεται σε δρύϊνα βαρέλια για ωρίμανση και παλαίωση, όπου και παραμένει για 3 χρόνια.

 

logo

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 24 65 788-922 & Tηλ. 211 11 83 628

  • Χαριλάου Τρικούπη 53, Αχαρναί
  • ΤΗΛ.  210 24 65 788 - 211 11 83 628
  • MAIL. info@e-pota.gr

Layout Type

Presets Color