Λαμπερό, λευκοκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Διακριτικά αρώματα εσπεριδοειδών όπως αυτά του γκρέϊπφρουτ και του μοσχολέμονου δένουν με μνήμες λεμονανθών. Ευχάριστο, αρμονικό γευστικό σύνολο με ελαφρύ αρωματικό χαρακτήρα, δροσερή οξύτητα και λεπτή γεύση.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C
Ποικιλίες: Ρομπόλα, Αθήρι, Ασύρτικο, Chardonnay
Προέλευση σταφυλιών: Από επιλεγμένα αμπελοτόπια του Κτήματος Χατζημιχάλη, μέρος του ιδιόκτητου αμπελώνα στην Κοιλάδα Αταλάντης.
Οινοποίηση: Λευκή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (16°C) για την κάθε ποικιλία χωριστά.