15%
750ML
Ποικιλία : 100 % Μοσχάτο άσπρο μικρής ρόγας
Έδαφος : Ημιορεινά στραγγιστικά και όχι πολύ εύφορα εδάφη. Αμπελώνες σε μικρές πεζούλες.
Τρυγητός : Γίνεται όταν τα σταφύλια έχουν φθάσει στην φυσιολογική τους ωρίμανση.Η μεταφορά γίνεται με καφάσια στο οινοποιείο.
Γλευκοποίηση : Λαμβάνεται γλεύκος πρώτων πιέσεων και ακολουθεί απολάσπωση με φυυγοκέντρηση.
Πρσθήκη οινοπνεύματος : Στο απολασπωμένο γλεύκος προστίθεται πριν ή κατά την έναρξη της ζύμωσης οινικό οινόπνευμα 96 % VOL.
Σταθεροποίηση : Διαύγαση και μετά παλαίωση για 5 χρόνια σε δρύϊνα βαρέλια.